nädala lõikes toidulaua leiutistest

PAnnukad

 

1.

Boeuf a la tartare kohendatud kujul, ehk lapsekeeli ” Siilike”.

Koostises veise hakkliha segamini aurutatud/praetud sibula- porgandiga ja ” al dente” riisiga, omakorda tasasel tulel kastmes keedetuna( hapukoor- ketšup- maitseained, erilise koostisosana marin. kurgi vesi)

2.  Kartulipudru pallid ala Mammu ja ta Mamma

Keedetud kartulid ära blenderdada koos endale sobiva fileesingiga liimilaadseks seguks, kuhu sisse lisada sulatatud või ning törts vahukoort. Valminud segust kummisema lusikaga pallid vormida ning taldrikule asetada. Alla võib pallidele panna tomativiilud ning peale raputada omal valikul maitseaineid. Süüa võib nii näputoiduna( kasutades tomativiile) või ka kahvliga. Kõrvale võib veel vabal valikul salatid garneeringuks lisada.

3. Õuna- pannukad ala Mammu ja ta Mamma

Jällegi katsetasime ning tulemusena saime sellised jahu/ muna/ kohupiima/ õuna pannukad, mida sõin parema meelega ise.

Maitsvate taaskohtumisteni,

kommentaarid | comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s